• nl
  • en

vha-sqsWerkwijze

Van Hall Advocaten Arbeidsrecht is opgericht naar aanleiding van een in de markt gesignaleerde trend: cliënten verwachten kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en een pragmatische aanpak tegen een redelijk tarief. De twee partners van Van Hall Advocaten Arbeidsrecht hebben beiden hun opleiding genoten bij de grote kantoren en hebben jarenlange ervaring in de advocatuur.

Ons streven is een vraagbaak te zijn voor directie, HR-managers en bedrijfsjuristen. Daar is op zich niets bijzonders aan. De manier waarop wij dat doen is dat echter wel. Wij denken vanuit het perspectief van onze cliënt en onze kennis is, onder andere door gebruikmaking van digitale knowhowsystemen, altijd up-to-date. Daarnaast zijn wij van nature creatief. Door een combinatie van deze factoren zijn wij zowel innovatief als productief.

Een goede zakelijke relatie met de cliënt en een prettige samenwerking staan voorop. Cruciaal daarbij is het goede contact met onze cliënt waarin persoonlijke betrokkenheid, duidelijkheid, een kritische houding en eerlijkheid de basis zijn voor het vertrouwen in ons.

Van Hall Advocaten Arbeidsrecht is daarnaast initiatiefnemer en oprichter van het internationale netwerk Innangard. Innangard is een samenwerkingsverband tussen vooraanstaande arbeidsrechtkantoren over de hele wereld die samenwerken in internationale en grensoverschrijdende arbeidsrecht- en HR-zaken. De kantoren delen dezelfde waarden en werkwijze, waarbij zij deskundig en gespecialiseerd advies van de hoogste kwaliteit bieden, met als doel het hoogst haalbare juridische en commerciële resultaat voor hun cliënten. Ook in grensoverschrijdende zaken, kunnen wij u dus van dienst zijn.

Kortom, Van Hall Advocaten Arbeidsrecht is geen standaard advocatenkantoor. Kenmerkend zijn:

• kennis van het arbeidsrecht op het hoogste niveau
• pragmatische en doelgerichte aanpak
• snel antwoord op uw vragen
• duidelijke taal
• betrokkenheid
• goede contacten met vergelijkbare kantoren in het buitenland
• maatschappelijk aanvaardbare en duidelijke tarieven

Tarieven
Ons kantoor hanteert redelijke en maatschappelijk aanvaardbare tarieven voor de aangeboden diensten. Er valt met ons over alles te praten. U kunt daarbij denken aan een vaste prijsafspraak, of dienstverlening volgens het principe “no cure less fee”. Deze tarieven hebben bij ons absoluut geen lagere kwaliteit tot gevolg. Wij gaan met onze cliënten om zoals wij zelf geholpen zouden willen worden: snel, efficiënt en tegen een tarief dat in overeenstemming is met de geleverde dienst. Ook bieden wij abonnementen aan waarin u tegen een vast en gereduceerd tarief diverse soorten dienstverlening inkoopt. Bent u hierin geïnteresseerd, neem dan contact met ons op.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen in de advocatuur
“Maatschappelijk verantwoord ondernemen” is ook in de advocatuur relevant. Van Hall Advocaten Arbeidsrecht geeft hier in de praktijk al jaren uitvoering aan. Het draait bij ondernemen niet alleen om de winst. Wij laten de belangen van alle partijen meewegen. Het belang van onze cliënt staat daarbij uiteraard voorop. Wij deinzen er echter niet voor terug om onze cliënten te wijzen op de belangen van de tegenpartij, als dat ons inziens de zaak ten goede komt. Daarnaast adviseren wij met regelmaat organisaties die maatschappelijke en culturele belangen vertegenwoordigen, waarbij wij een gereduceerd tarief in rekening brengen. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.

© 2016 Van Hall Advocaten Arbeidsrecht