Student-stagiair(e)

 

Student-stagiair(e)

Wij zijn Van Hall Arbeidsrecht. Gevestigd in Utrecht en gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Wij doen ons werk nét een beetje anders dan anderen. Onze adviezen zijn praktisch en pragmatisch. Wij denken mee met de ondernemer en denken in oplossingen. Daar maken wij elke dag weer een sport van. Natuurlijk hebben wij kennis van het arbeidsrecht op het allerhoogste niveau. Bovendien zijn wij onderdeel van een internationaal netwerk van vooraanstaande arbeidsrechtkantoren (innangardglobal.com).

Tijdens een stage bij Van Hall Arbeidsrecht krijg je de kans om mee te draaien in een leuk team van acht advocaten. Jouw werkzaamheden bestaan uit het bestuderen van dossiers, het schrijven van memo’s en het doen van jurisprudentie- en literatuuronderzoek. Daarnaast woon je besprekingen en zittingen bij en word je betrokken bij de dagelijkse activiteiten op kantoor. Zo krijg je binnen korte tijd een goede indruk van de advocatuur op een niche kantoor. Uiteraard ontvang je een stagevergoeding.  

Wij zijn op zoek naar een WO-rechten student die:

  • bezig is met de afronding van zijn bachelor of zijn master;

  • affiniteit heeft met het arbeidsrecht;

  • beschikbaar is voor vier dagen per week gedurende zes weken;

  • gedreven en analytisch sterk is.

Sollicitatieprocedure

Ben jij enthousiast geworden? Stuur dan je cv, motivatiebrief en (meest recente) cijferlijst naar Christianne Bouma, bouma@vanhallarbeidsrecht.nl

In het kader van je sollicitatie verwerken wij jouw persoonsgegevens als volgt: privacystatement.

 
VACATUREVuur Utrecht